Behandelplan

Behandelplan2018-12-04T11:48:07+00:00

Het behandelplan van Fue Perfect

Kliniek Hoofddorp

Onze werkwijze

Voordat u daadwerkelijk een haartransplantatie ondergaat, gaan we met elkaar in gesprek tijdens een eerste consult. Daarin gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn voor u. Allereerst of een haartransplantatie mogelijk is. We bespreken uw huidige medische toestand en bepalen of u liever Nederland of Turkije behandeld wilt worden.

Eerste kennismaking

De kennismaking met FUE Perfect vindt plaats in onze kliniek in Hoofddorp. Onze mensen ontvangen u daar en bespreken uitgebreid wat onze artsen voor u kunnen betekenen. Daarin zijn we transparant en eerlijk. Wanneer het ons niet lukt om met een haartransplantatie uw gewenste effect te krijgen dan moeten wij daar met u realistisch in zijn. We kunnen dan kijken of er alternatieven zijn. Blijkt uw haarkrans bijvoorbeeld tijdens het eerste onderzoek niet voldoende donorhaar te bevatten voor een effectieve haartransplantatie dan kunnen we kijken of er een ander plek op het lichaam is waar wel haren geoogst kunnen worden.

Persoonlijk behandelplan

Onze medewerkers en artsen stellen na het consult uw persoonlijke behandelplan op. Mocht u de haartransplantatie in Turkije willen ondergaan dan wordt gekeken naar beschikbaarheid in de kliniek en uiteraard naar uw agenda. Wij kunnen voor u het volledige arrangement uitzoeken en regelen, zodat u zonder stress aan de reis en de cosmetische operatie in onze Turkse kliniek kunt beginnen.

Bent u nieuwsgierig of er een mogelijkheid voor haartransplantatie is voor u, dan kunt ook alvast een foto sturen naar info@fueperfect.nl

Wij helpen u graag

Ik wil een afspraak voor een persoonlijk behandelplan.

INFORMATIE AANVRAGEN
OFFERTE AANVRAGEN

Chat with Fue Perfect