+316 150 387 65| +3120 261 09 32| info@fueperfect.com
Great Trustpilot
+31 6 150 387 65| +31 20 261 09 32| info@fueperfect.com

Haarverlies en kaalheid zijn veel voorkomende problemen die tegenwoordig vaak vrij goed behandeld en opgelost kunnen worden. Haarimplantaten vullen uw haardos op, de teruggetrokken haarlijn wordt hersteld, een kalende kruin en diepe inhammen krijgen nieuwe haargroei. Met een haarimplantatie wordt een vollere haardos gecreëerd met een permanent resultaat. De ervaringen met haarimplantaten van de klanten van FUE Perfect zijn uitmuntend.

Goede haarimplantaten van eigen haar

De eerste vraag die mensen zichzelf stellen bij het overdenken van een haarimplantatie of haartransplantatie, is waar het donormateriaal vandaan komt. De beste haarimplantaten zijn uw eigen haar. FUE haartransplantaties worden dan ook uitsluitend met uw eigen haar toegepast. De haren die gebruikt worden, zijn vaak afkomstig van de achterkant van het hoofd, ook kunnen de zijkanten gebruikt worden. Deze haren hebben een andere samenstelling dan de uitgevallen haren en zijn niet gevoelig voor het DHT-hormoon. Het resultaat? De getransplanteerde haren groeien uw leven lang door. De ISHRS geregistreerde haarchirurgen van FUE Perfect hebben veel ervaring met het toepassen van de moderne FUE techniek en het inbrengen van haarimplantaten. De FUE techniek is verfijnd en de werkwijze resulteert in een natuurlijke haardracht. Een haartransplantatie is de enige methode om op plaatsen waar het haar volledig is verdwenen nieuwe haargroei te creëren.

Camoufleer haaruitval

Een van de meest voorkomende oorzaken van blijvend haarverlies bij mannen en vrouwen is Alopecia androgenetica, ook wel bekend als erfelijke kaalheid. Onder invloed van het mannelijke dihydrotestosteron hormoon worden de haarzakjes beïnvloed en komt het haargroeiproces in een versnelling terecht. Uiteindelijk worden de haarzakjes vernietigd en is nieuwe haargroei niet langer mogelijk. De gevolgen van Alopecia androgenetica zijn zowel bij mannen als vrouwen zichtbaar al komt het haarverlies op een andere manier tot uiting:

  • Mannelijk haarverlies uit zich in een terugtrekkende haargrens, dieper wordende inhammen en/of een kale kruin. Blijft het haarverlies onbehandeld dan kan uiteindelijk volledige kaalheid het gevolg zijn.
  • Vrouwelijk haarverlies heeft eerder een diffuus of verspreid patroon. Van kale plekken is niet echt sprake, de haardos wordt dunner en de hoofdhuid kan daardoor zichtbaar worden. Vrouwen worden zelden tot nooit volledig kaal als gevolg van Alopecia androgenetica.

Haaruitval en dunner wordend haar zorgen er voor dat u zich ongemakkelijk voelt en sommige mensen ontwikkelen schaamtegevoelens en trekken zich terug uit het openbare leven en komen in een sociaal isolement terecht. De gevolgen van Alopecia androgenetica kunnen met haarimplantaten gecamoufleerd worden. De ingreep wordt in de moderne FUE Perfect klinieken in het Nederlandse Hoofddorp en het Turkse Istanbul toegepast.

Nieuwe haargroei dankzij haarimplantatie

De FUE haarimplantatie wordt toegepast met haarzakjes of grafts die afkomstig zijn uit uw haarkrans. Ervaren haarchirurgen passen de ingreep met plaatselijke verdovingen toe en oogsten de haarzakjes met behulp van een micro FUE motor uit het gebied. U voelt hier niets van. Ieder haarzakje wordt gecontroleerd en naderhand in de transplantatiegebieden geplaatst. De verfijnde apparatuur die wordt gebruikt zorgt ervoor dat er geen littekens achter blijven. Na de haarimplantatie herstelt de hoofdhuid zich en dit kan gepaard gaan met korstvorming en jeuk. Om de kans op complicaties te beperken laat u de huid zoveel mogelijk met rust, daarmee vermijdt u dat de korstjes per ongeluk opengekrabd worden en de wondjes geïnfecteerd raken. Tien dagen na de ingreep is de huid voldoende genezen. Voordat nieuwe haargroei zichtbaar wordt, zullen de getransplanteerde haren eerst uitvallen. Dit gebeurt drie tot vier weken na de ingreep, waarna het haargroeiproces in de rustfase terecht komt. Zo’n drie maanden later begint het haar opnieuw te groeien.

Natuurlijke haargroei

Een van de grootste voordelen van haarimplantaten is dat u na de ingreep weer geniet van natuurlijke haargroei op voorheen uitgedunde of kale plekken. De FUE haartransplantatie techniek biedt volledig natuurlijke resultaten. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen de haarchirurgen de geoogste haarzakjes één voor één terugplaatsen. Welke effecten kunt u daarvan verwachten? Een mooie, gezonde haardos waar u trots op mag zijn. Zeker wanneer u de tips en instructies van de haarchirurg opvolgt is de kans op ongewenste bijwerkingen en een teleurstellend resultaat erg klein. Haartransplantaties behoren tot de meest veilige cosmetische ingrepen wereldwijd. Risico’s zijn beperkt en in de meeste gevallen ook tijdelijk. Bijwerkingen waar u mee te maken kunt krijgen zijn:

  • Allergische reacties
  • Roodheid en zwellingen van de behandelde huid
  • Nabloedingen en slechte wondgenezing
  • Infecties en ontstekingen
  • Littekens
  • Teleurstellend resultaat

Zowel de haarchirurgen als overige medewerkers van FUE Perfect bereiden u goed voor op de haarimplantatie. U krijgt instructies waar u zich in de periode voor, tijdens en na de ingreep zoveel mogelijk aan dient te houden. Stop daarom al enkele weken voor de haartransplantatie met roken en drink in de dagen voor de ingreep geen alcoholische dranken. Heeft de arts u een aangepast medicatie schema geadviseerd? Volg de instructies nauwgezet op. Een aantal dagen na de ingreep kunt u weer overstappen op uw gebruikelijke doseerschema. In de dagen en weken na de haarimplantatie doet u het rustig aan en ontziet u uw hoofd. Intensieve (contact)sporten en zware werkzaamheden doet u de eerste weken niet. In overleg met de haarchirurg kunt u de dagelijkse activiteiten gefaseerd hervatten.

Betaalbare haarimplantaten

Wanneer u de verschillende behandelingen met elkaar vergelijkt dan valt op dat haarimplantaten kostbaar zijn. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een haargroeimiddel of een haarwerk zijn de resultaten die bereikt worden blijvend. U doet een eenmalige investering in uw eigen welzijn. Nieuwe haargroei geeft u zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde stijgt. Toch hoeft een haarimplantatie niet onbetaalbaar te zijn. FUE Perfect heeft zowel in Nederland als in Turkije professionele haarklinieken waar dagelijks FUE haartransplantaties worden toegepast. Afhankelijk van de omvang van de ingreep betaalt u in Turkije een bedrag tussen € 1.950 en € 2.650. Als u dit vergelijkt met de tarieven die Nederlandse haarklinieken in rekening brengen, dan bespaart u al snel 30% tot 50% op de kosten. Bovendien zijn de vliegreis, 3 overnachtingen, transfers, 17 jaar groeigarantie, nazorg en de Sapphire methode bij het behandeltarief inbegrepen. Bent u benieuwd hoe de ingreep uw haargroei kan herstellen en verbeteren? Neem dan contact op en maak een afspraak voor een gratis consult. FUE Perfect is bereikbaar op 020 – 261 09 32. U kunt ook het online contactformulier invullen.

Haarimplantaten FAQ

Verschillende vragen over haarimplantaten komen regelmatig terug. We hebben voor u de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en duidelijk antwoord op de vraag wordt gegeven.

1. Wat zijn haarimplantaten?

Haarimplantaten die bij een FUE haartransplantatie gebruikt worden, zijn de haarzakjes of grafts die afkomstig zijn uit uw haarkrans, het donorgebied.

2. Vallen de haarimplantaten uit na de ingreep?

Drie tot vier weken na een haartransplantatie kunnen de getransplanteerde haren, niet de haarzakjes hiervan, uitvallen. Een aantal maanden later begint het haar opnieuw te groeien.

3. Hoeveel grafts zijn er nodig voor een volle haardos?

Het aantal haarzakjes dat nodig is voor een mooi resultaat, verschilt per persoon. Afhankelijk van de omvang van het haarverlies en het beschikbare donorhaar, kan een haartransplantatie specialist nauwkeurig aangeven hoeveel grafts nodig zijn.

4. Doet het implanteren van haarimplantaten pijn?

De ingreep wordt met plaatselijke verdovingen uitgevoerd. Zowel het oogsten als plaatsen van de haarzakjes verloopt pijnloos. Als de verdovingen zijn uitgewerkt kan hoofdpijn ontstaan. Dit is van korte duur en met een pijnstiller goed te bestrijden.

5. Zijn haarimplantaten veilig?

Haartransplantatiechirurgie is over het algemeen veilig, mits de ingreep wordt uitgevoerd door een ervaren haarchirurg. De kans op complicaties en risico’s is klein. Net zoals bij andere medische ingrepen kunnen nabloedingen, zwellingen, bloeduitstortingen en infecties optreden. Door de adviezen van de haarchirurg op te volgen, wordt de kans op complicaties verkleind.

6. Kan ik te kaal zijn voor een haarimplantatie?

Helaas wel. Om de ingreep succesvol te ondergaan is het belangrijk dat u nog genoeg donorhaar heeft.

7. Groeit het haar terug in het donorgebied?

De haarzakjes worden in zijn geheel uit uw haarkrans geëxtraheerd en op de kale plaatsen getransplanteerd. Dit creëert enerzijds nieuwe haargroei, anderzijds groeit het haar niet terug in het donorgebied. U hoeft zich geen zorgen te maken over kale plekken in de haarkrans. Uit een gezonde haarkrans kunnen 5.000 haarzakjes geoogst worden, zonder dat dit opvalt.

8. Zien haarimplantaten er natuurlijk uit?

Ja, als de ingreep wordt toegepast door een ervaren haarchirurg, kunt u een natuurlijk resultaat verwachten. Ervaren specialisten weten hoe ze de geoogste grafts op de kale huid in de juiste groeirichting moeten plaatsen.

9. Moet mijn haar afgeschoren worden voor een haarimplantatie?

Haarchirurgen kunnen tijdens een dagbehandeling meer grafts transplanteren als het haar is geschoren. Noodzakelijk is het echter niet. Tegenwoordig wordt steeds vaker gekozen voor een haarsparende haarimplantatie, waarbij alleen een stukje van de haarkrans wordt gemillimeterd.

10. Welk land is het beste voor een haarimplantatie?

Turkije is een geliefde haartransplantatie bestemming. De ingreep is betaalbaar en de resultaten uitstekend. FUE Perfect werkt uitsluitend met ISHRS geregistreerde artsen die gebruik maken van moderne behandeltechnieken en geavanceerde apparatuur.

11. Hoeveel kosten haarimplantaten in Turkije?

U betaalt bij FUE Perfect een bedrag tussen € 1.950 en € 2.650. Bij dit bedrag zijn inbegrepen de FUE haartransplantatie, 3 overnachtingen in een comfortabel hotel, transfers, 17 jaar groeigarantie, controles en nazorg.

12. Is het beter om op jonge leeftijd haarimplantaten te overwegen?

Haarchirurgen kunnen niet voorspellen hoe het haarverlies zich ontwikkelt. Wanneer u op jonge leeftijd, onder de 25, een haartransplantatie ondergaat kan jaren later een nieuwe ingreep wenselijk zijn. Dit nadat de haren die tijdens de ingreep nog niet waren uitgevallen alsnog verloren zijn gegaan.

13. Zijn haarimplantaten de moeite waard?

De haartransplantatie heeft bewezen resultaten. In vergelijking met tijdelijke oplossingen volstaat het meestal om een behandeling te ondergaan, waarna u levenslang van nieuwe haargroei geniet.

14. Hoe is het mogelijk dat de resultaten blijvend zijn?

Het haar in de haarkrans is ongevoelig voor het DHT-hormoon dat verantwoordelijk is voor erfelijke haaruitval. De transplantatie heeft hierop geen invloed, waardoor de unieke eigenschappen naar het verplaatsen van de haarzakjes bewaard blijven.

15. Wat zijn de gevaren van haarimplantaten?

De ingreep is veilig en kent een groot slagingspercentage. Uw huid heeft een aantal dagen nodig om te herstellen. Dit gaat gepaard met korstvorming. Blijf van de korstjes af en krab deze niet los of kapot, waardoor de kans op infecties en littekens toeneemt. Zeven tot tien dagen na de ingreep is de huid volledig genezen.

16. Zijn haarimplantaten zichtbaar of herkenbaar?

Haartransplantatie technieken zijn zo ver gevorderd dat het moeilijk te zeggen is of iemand een operatie heeft ondergaan of niet. De resultaten zien er heel natuurlijk uit en zijn niet te onderscheiden van uw resterende haar.

17. Welke haartransplantatie methode is de beste?

De FUE techniek wordt wereldwijd door een nog altijd toenemend aantal haartransplantatie specialisten en haarchirurgen toegepast. Deze techniek is verfijnd en zorgt ervoor dat er geen opvallende littekens achterblijven. De haarchirurgen van FUE Perfect werken met de FUE micro motor om de haarzakjes op een efficiënte manier uit de haarkrans te extraheren.

Would you like to find out more about hair transplants? Get in touch!

Fue Perfect on Instagram

Once upon a time we transplanted some hair…

#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

www.fueperfect.com 🧔‍♂️
#baardtransplantatie #beardtransplant #baard #beard #fue
...

Just smile, you can get your hair back! 😊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Vanaf januari 2022 kunt u ook op zaterdag terecht voor een consult met een van onze deskundigen👨‍⚕️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

signature of perfection 🖊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Am I suitable for a hair transplant?

Do the test!
Chat met Fue Perfect