+316 150 387 65| +3120 261 09 32| info@fueperfect.com
Great Trustpilot
+31 6 150 387 65| +31 20 261 09 32| info@fueperfect.com

Bent u geïnteresseerd in een haarimplantatie behandeling? Niemand wil graag lijdzaam toezien hoe zijn of haar haardos haren verliest en uitdunt. Een toenemend aantal mensen laat zich adviseren over een haarimplantatie of haartransplantatie. De ingreep, die de voorbije jaren onder andere door bekende mensen onder de aandacht is gebracht, is een gewilde oplossing bij erfelijke haaruitval. Waar andere behandelmethoden allemaal tijdelijke effecten opleveren, wordt bij een FUE haarimplantatie blijvend nieuwe haargroei gecreëerd. Het is en blijft een operatieve ingreep, waarop u zich goed dient voor te bereiden.

FUT- of FUE haarimplantatie?

Er zijn verschillende haartransplantatie technieken, waarvan de meest bekende de FUT- en FUE techniek zijn. De FUT techniek is de oudste behandelmethode en door de manier waarop de ingreep wordt toegepast, is de toepassing langzaam steeds verder naar de achtergrond verdrongen. Een toenemend aantal haarchirurgen en klinieken past de moderne FUE methode toe.

  • FUT haarimplantatie. De specialist verwijdert een reepje huid uit het donorgebied. Hiervoor worden incisies gemaakt en wordt de wond gehecht. De FUT techniek is bekend om het kenmerkende haartransplantatie litteken dat achteraf zichtbaar is en blijft. De huid die is verwijderd, wordt tot individuele grafts versneden en in het transplantatiegebied geplaatst. Het herstel kan door de incisie gepaard gaan met infecties en slechte wondgenezing.
  • FUE haarimplantatie. In tegenstelling tot bij de FUT methode, worden er bij een FUE haartransplantatie géén incisies in uw huid gemaakt. De haarzakjes worden met een holle naald stuk voor stuk uit het donorgebied gehaald. Van littekens achteraf is geen sprake en het herstel verloopt vlotter dan bij de FUT techniek.

De manier waarop de haarzakjes in de kale gebieden geplaatst worden, verloopt bij beide technieken op nagenoeg dezelfde wijze. De arts boort kleine kanaaltjes in de huid en daar worden de grafts in geplaatst. Het duurt een aantal dagen voordat de haarzakjes zijn vastgegroeid. Door de minimale diameter van de kanaaltjes, worden geen littekens veroorzaakt.

Voorbereiding haartransplantatie

Aan een haarimplantatie gaat vaak een voorbereiding van meerdere jaren vooraf. Het is een behandeling die u niet zomaar laat toepassen en waar u onderzoek naar doet. Het aanbod is de laatste jaren uitgebreid en met verfijning van de techniek, is de haartransplantatie ook voor een grote groep vrouwen met erfelijke kaalheid een aantrekkelijke behandelmethode geworden. Tot een aantal jaren geleden was het standaard om het haar voor de ingreep af te scheren. Dit wordt mannen nog altijd gevraagd, omdat de haarchirurg dan vlot de haarzakjes kan extraheren. Vrouwen hebben de mogelijkheid om te kiezen voor een haar besparende FUE haartransplantatie, waarbij alleen een gedeelte van het donorgebied wordt geschoren. De resultaten die worden bereikt zijn net zoals bij een standaard haarimplantatie blijvend. Hoe bereidt u zich voor op een haarimplantatie en waar let u op bij het vergelijken van de mogelijkheden? Misschien heeft u een voorkeur voor een specifieke haarkliniek. Dan is het logisch dat u daar kennis gaat maken en u laat voorlichten over de gewenste behandeling. Wilt u echter objectief het aanbod en de prijzen vergelijken? Ga dan bij een aantal haarklinieken naar een consult of intakegesprek en vergelijk deze haarimplantatie ervaringen met elkaar. Het kan gebeuren dat uw voorkeurs kliniek toch niet de verwachte klik oplevert, en dat u bij een andere behandelaar wél een vertrouwt gevoel heeft. Probeer ook reviews en ervaringen, van mannen en vrouwen die de ingreep al hebben ondergaan, te lezen.

FUE haarimplantatie Turkije

FUE Perfect past tijdens een haartransplantatie de moderne FUE techniek toe. Eén van de voornaamste redenen om de FUT methode niet toe te passen is het zichtbare litteken. U heeft als doel een mooie haardos en daar past een litteken niet bij. De FUE methode is intensiever, maar kent een uitstekend resultaat. De ervaren haarchirurgen hebben bewust de keuze gemaakt om tijdens de ingreep samen te werken met assistenten. Op deze manier verloopt de ingreep op vlotte wijze en kan zowel een kleine als meer complexe haartransplantatie tijdens een dagbehandeling worden toegepast. Wist u trouwens dat de ingreep in Turkije aanmerkelijk voordeliger is dan in Nederland? FUE Perfect hanteert tarieven die liggen tussen € 1.950 en € 2.650. Wat krijgt u voor dit bedrag?

  • FUE haartransplantatie in Istanbul tot ongeveer 4.250 haarzakjes of haarimplantaten.
  • Retour vliegticket en 3 overnachtingen in een comfortabel hotel.
  • Transfers van en naar het vliegveld en de kliniek.
  • Consult, nazorg en controles in Hoofddorp.
  • Saffier haartransplantatie methode t.w.v. € 250.
  • 17 jaar groeigarantie.

Vraagt u zichzelf af waarom de haarimplantaten kosten voor een FUE haartransplantatie in Turkije goedkoper zijn dan in Nederland? Deze vraag is vrij eenvoudig te beantwoorden en heeft niets te maken met verschil in kwaliteit of kunde van de artsen. In Turkije zijn zowel de maandelijkse algemene lasten als de kosten voor arbeidsloon lager dan in Nederland. Dit verschil maakt dat de ingreep ook goedkoper kan worden uitgevoerd. Ziet u er tegenop op om naar Turkije te reizen? FUE Perfect heeft ook een moderne haarkliniek in Hoofddorp waar u voor dezelfde ingreep terecht kunt. Prijzen in Hoofddorp liggen tussen € 1.950 en € 3.950. De exacte kostprijs kan de specialist u geven tijdens het consult. Prijzen zijn gebaseerd op het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd.

Prijs-kwaliteitverhouding haarimplantatie

FUE Perfect biedt zowel in Hoofddorp als in Istanbul een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De artsen in Nederland en Turkije passen jaarlijks honderden succesvolle FUE haartransplantaties toe. Door de nauwe samenwerking kunt u na de ingreep in Istanbul, voor zowel nazorg als controles terecht in Hoofddorp. Uw medisch dossier wordt naadloos opgevolgd, zodat u niet elke keer uw verhaal van voor af aan moet toelichten. Tijdens een consult laten de ervaren specialisten u voorbeelden zien van de bereikte resultaten en worden uw vragen beantwoord. Bent u benieuwd of de haartransplantatie de geschikte oplossing voor uw haarverlies is en wat de haarimplantatie kosten zullen zijn? Wilt u weten hoe de techniek bij u kan worden toegepast? Neem dan contact op met FUE Perfect en maak een afspraak voor een gratis consult. U kunt de kliniek telefonisch bereiken op 020 – 261 09 32. Vult u liever het contactformulier in? Dan ontvangt u zo spoedig mogelijk een reactie. Ook via WhatsApp kan een afspraak gemaakt worden.

Haarimplantatie FAQ

Verschillende vragen over de haarimplantatie behandeling komen regelmatig terug. We hebben voor u de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en duidelijk antwoord op de vraag wordt gegeven.

1. Wat houdt een haarimplantatie precies in?

Een haarimplantatie is een andere benaming voor een haartransplantatie. De ingreep waarbij gezond donorhaar wordt verplaatst naar uitgedunde, kale plekken elders op het hoofd. Een haarimplantatie is vooralsnog de enige behandeling bij Alopecia androgenetica, waarbij nieuwe permanente haargroei wordt gecreëerd.

2. Kan een haarimplantatie bij iedereen worden toegepast?

Nee, de ingreep wordt in principe alleen toegepast bij haarverlies dat veroorzaakt wordt door Alopecia androgenetica. Uw situatie wordt door een ervaren haartransplantatie specialist beoordeelt. Daarvoor wordt gekeken naar het haaruitval en het beschikbare donormateriaal. Mensen die bekend zijn met hart- en vaatklachten, auto-immuunaandoeningen en/of diabetes worden niet als vanzelfsprekend behandeld.

3. Hoe wordt een haarimplantatie uitgevoerd?

De ingreep bestaat in feite uit twee delen: het oogsten en terugplaatsen van de haarzakjes. Om dit pijnloos te kunnen doen, wordt uw hoofdhuid plaatselijk verdoofd. De meeste mensen noemen het zetten van de verdovingen het meeste onaangename moment van de ingreep. Met een holle naald worden vervolgens de grafts uit uw haarkrans verwijderd, gecontroleerd en na het boren van kleine kanaaltjes in de transplantatie gebieden geplaatst. Een haartransplantatie duurt 6 tot 9 uur.

4. Kan ik direct na de haarimplantatie naar huis?

Als u de ingreep bij FUE Perfect in Hoofddorp ondergaat, kunt u na het afronden naar huis. Vindt de ingreep in de comfortabele kliniek in Istanbul plaats, dan verblijft u nog een nacht in het hotel. Nadat de arts de volgende dag uw hoofd heeft gecontroleerd, kunt u naar Nederland reizen.

5. Ik zie op tegen de ingreep, kan ik kiezen voor een volledige narcose?

Nee, een haarimplantatie wordt alleen met plaatselijke verdovingen toegepast. Bespreek uw angst met de specialist. Eventueel kunt u een kalmerend middel gebruiken, zodat u beter in staat bent om ontspannen aan de ingreep te beginnen.

6. Hoeveel kost een haarimplantatie?

FUE Perfect biedt verschillende behandelmogelijkheden aan. Heeft behandeling in Hoofddorp uw voorkeur, dan liggen de kosten tussen € 1.950 en € 3.950. In Turkije betaalt u een bedrag tussen € 1.950 en € 2.650. De exacte prijs hangt af van de omvang van de ingreep.

7. Waarom zijn de kosten voor de ingreep in Turkije lager?

In Turkije kunnen de behandelingen goedkoper worden uitgevoerd, omdat de maandlasten van de kliniek in Istanbul lager zijn. Zowel kosten voor personeel, als algemene kosten zijn lager.

8. Welke kwaliteit kan ik verwachten in Turkije?

De kliniek in Istanbul voldoet aan de strikte wet- en regelgeving op het gebied van Volksgezondheid en hygiëne. De artsen werken met geavanceerde apparatuur en passen moderne technieken toe. FUE Perfect is bovendien aangesloten bij diverse brancheorganisaties en is in het bezit van (inter)nationale kwaliteitskeurmerken.

9. Wat is er bij de kostprijs inbegrepen?

Bij de genoemde tarieven zijn inbegrepen het consult, nazorg en controles in Hoofddorp. Een retourvliegticket + transfers ter plaatse. 2 hotelovernachtingen in een comfortabel hotel, 17 jaar groeigarantie, medicatie en toepassing van de Saffier techniek.

10. Mag ik iemand meenemen naar Istanbul?

Ja, buiten de groepsdata die FUE Perfect organiseert voor de ingreep in Istanbul, kunt u iemand meenemen. Het kan een vertrouwt gevoel geven om tijdens uw verblijf in de kliniek een bekend gezicht te zien.

11. Hoe verloopt de reis?

In overleg met FUE Perfect wordt de reis gepland. U kunt zelf uw voorkeuren aangeven voor een luchthaven van vertrek en luchtvaartmaatschappij waarmee u wilt vliegen. Als u zelf uw vlucht regelt, geef het reisschema dan tijdig door aan onze medewerkers. Dit, zodat u bij aankomst in Istanbul wordt opgewacht en de transfer naar het hotel kan plaatsvinden.

12. Hoelang is de wachtlijst voor een haarimplantatie?

U kunt vrij vlot terecht voor het eerste consult. Als u besluit om de haarimplantatie bij FUE Perfect toe te laten passen dan kan de ingreep zelf binnen een aantal weken plaatsvinden. Hou bij het plannen van de haartransplantatie rekening met eventuele vakantieplannen. Na de ingreep is het niet verstandig om langdurig in de zon te zitten en/of te zwemmen.

13. Hoelang duurt het voordat ik na een haarimplantatie aan het werk kan?

De meeste mensen gaan na een week weer aan het werk. U kunt het hervatten van uw dagelijkse werkzaamheden met een specialist overleggen. Verricht u zwaar lichamelijke arbeid, dan kan een arts de terugkeer naar de werkvloer gefaseerd adviseren.

14. Wanneer is het eindresultaat definitief?

Pas na een aantal maanden wordt nieuwe haargroei zichtbaar. Verwacht dan ook niet dat u direct een volle haardos heeft na afloop van de ingreep. Het duurt 9 tot 12 maanden voordat er van een definitief resultaat gesproken kan worden.

Would you like to find out more about hair transplants? Get in touch!

Fue Perfect on Instagram

Once upon a time we transplanted some hair…

#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

www.fueperfect.com 🧔‍♂️
#baardtransplantatie #beardtransplant #baard #beard #fue
...

Just smile, you can get your hair back! 😊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Vanaf januari 2022 kunt u ook op zaterdag terecht voor een consult met een van onze deskundigen👨‍⚕️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

signature of perfection 🖊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Am I suitable for a hair transplant?

Do the test!
Chat met Fue Perfect