+316 150 387 65| +3120 261 09 32| info@fueperfect.com
Great Trustpilot
+31 6 150 387 65| +31 20 261 09 32| info@fueperfect.com

Bent u benieuwd naar de haartransplantatie kosten voor vrouwen? De tijd dat haartransplantaties alleen bij mannen werden toegepast behoort voorgoed tot het verleden. Nieuwe, verfijnde behandeltechnieken en blijvende resultaten hebben de ingreep ook voor vrouwen interessant en toegankelijk gemaakt. De haartransplantatie kosten bij vrouwen en mannen verschillen onderling weinig en door aandachtig te vergelijken zijn interessante prijsvoordelen te behalen.

Haartransplantatie zonder scheren

Jarenlang werden haartransplantaties uitgevoerd met de FUT-techniek. De techniek, waarbij een reepje huid van het achterhoofd wordt verwijderd, staat bekend om het typische litteken dat in de haarkrans ontstaat. Tegenwoordig wordt de FUT-methode steeds minder toegepast. Haartransplantatie specialisten en haarchirurgen wereldwijd geven de voorkeur aan de moderne en minder ingrijpende FUE-techniek, waarbij de haarzakjes met een FUE micro motor één voor één geëxtraheerd worden. Zonder dat er in de huid gesneden en gehecht moet worden, verloopt het herstel vlotter en zijn er later geen littekens zichtbaar. Zowel bij de FUT- als de FUE-techniek is het gebruikelijk dat het al het haar wordt geschoren. Het scheren van het haar maakt dat een specialist op effectieve manier een haartransplantatie toe kan passen. Het is tegelijkertijd voor vrouwen één van de grootste nadelen van de ingreep. Vrouwen hechten op een andere manier waarde aan het hoofdhaar dan mannen en scheren niet zomaar al het haar af. Om ook vrouwen met androgene alopecia een blijvende oplossing te bieden, zonder al het haar te millimeteren, is de haarsparende haartransplantatie ontwikkeld. De ingreep wordt toegepast met de FUE techniek, maar in plaats van al het haar te scheren wordt alleen in het donorgebied een stukje haar geschoren. De langere haren vallen na de ingreep over het geschoren gedeelte heen en het is nauwelijks zichtbaar dat u een haartransplantatie heeft laten toepassen. Het enige verschil met een standaard FUE haartransplantatie is dat er minder haarzakjes getransplanteerd kunnen worden tijdens een dagbehandeling.

FUE haartransplantatie kosten vrouwen

Haartransplantatie kosten vrouwen en mannen worden vrijwel altijd berekend op basis van het aantal haarzakjes, de omvang van de ingreep. Het haarverlies bij vrouwen is anders, meer verspreid, dan bij mannen. Vrouwen worden bovendien zelden tot nooit volledig kaal als gevolg van erfelijke haaruitval. Het aantal haarzakjes dat bij vrouwen wordt getransplanteerd is vrijwel altijd minder dan bij mannen die een uitgebreide haarimplantatie ondergaan. De prijzen die berekend worden verschillen nauwelijks van elkaar. Toch kunt u op het gebied van de kosten besparen. Hoe? Door de kosten van de verschillende haarklinieken met elkaar te vergelijken. Waar let u op bij het vergelijken?

 • Naamsbekendheid van de kliniek en, nog belangrijker, de ervaring van de behandelend specialisten.
 • De haartransplantatie techniek die wordt toegepast.
 • Het aantal haarzakjes dat wordt behandeld.
 • Garantie.
 • Feit of het consult, de nazorg en controles bij de prijs zijn inbegrepen.
 • De zaken die verder bij het behandeltarief zijn inbegrepen.
Verschil haartransplantatie kosten vrouwen Nederland en Turkije

Vergelijken van haartransplantatie mogelijkheden en kosten beperkt zich niet langer tot Nederlandse haarklinieken. De voorbije jaren hebben verschillende buitenlandse aanbieders vestigingen en/of een vertegenwoordiging in Nederland geopend. Dit maakt dat de mogelijkheden voor een betaalbare behandeling sterk uitgebreid zijn. Waar Nederlandse haarklinieken de naam hebben om duur te zijn, kunt u in het buitenland een nog betaalbare behandeling ondergaan. Niet iedereen kiest ook daadwerkelijk voor een goedkope haartransplantatie in het buitenland. De kwaliteit en ervaring van de haarchirurgen is voor een natuurlijk resultaat van onmisbaar belang. FUE Perfect heeft daarom klinieken in Hoofddorp en in Istanbul. Op beide locaties worden FUE haartransplantatie bij mannen en vrouwen toegepast. De haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd en passen de techniek al jarenlang met succes toe. De kwaliteit is constant en u kunt rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Nederlandssprekende begeleiding in Turkije is aanwezig, u hoeft zich over communicatieproblemen geen zorgen te maken. Spreekt een haartransplantatie u aan? Tijdens een consult in Hoofddorp worden de behandelmogelijkheden in zowel Hoofddorp als Istanbul met u besproken.

Betaalbare haartransplantatie kosten vrouwen

Wanneer u niet de hoofdprijs wilt betalen voor een haarimplantatie, maar zoekt naar een betaalbaar tarief zonder daarbij in te leveren op kwaliteit heeft FUE Perfect u veel te bieden. Het behandeltraject begint met een gratis consult, waarbij een specialist uw situatie in beeld brengt en kijkt of u geschikt bent voor de gewenste behandeling. Hierbij wordt rekening gehouden met:

 • De oorzaak van het haarverlies.
 • Uw algehele gezondheid.
 • Eerder doorgemaakte operaties of medische behandelingen.
 • Medicijngebruik.
 • Bekendheid met (chronische) aandoeningen zoals hart- en vaatziekten, diabetes en auto-immuunaandoeningen.

Bent u geschikt voor de ingreep, dan stelt de specialist een behandelplan op maat samen. In dit plan staan onder andere vermeld het aantal haarzakjes dat getransplanteerd wordt, de techniek die wordt toegepast, de andere zaken die zijn inbegrepen en de kostprijs van de haartransplantatie. Als u besluit om de haartransplantatie bij FUE Perfect in Turkije toe te laten passen dan zijn naast de haartransplantatie ook inbegrepen: een retourvlucht, 3 overnachtingen in een comfortabel hotel, transfers van en naar het vliegveld, het hotel en de kliniek, toepassing van de Sapphire methode t.w.v. € 250, 17 jaar groeigarantie, nazorg en controles in Hoofddorp. Kosten voor de ingreep liggen tussen € 1.950 en € 2.650, afhankelijk van het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd.

Blijvend nieuwe haargroei

Een haartransplantatie is de enige behandeling die bij alopecia androgenetica blijvend, nieuwe haargroei mogelijk maakt. Waar andere behandelmethodes alleen tijdelijke oplossingen bieden en regelmatig herhaald moeten worden, ondergaat u de haartransplantatie eenmalig. Omdat er gewerkt wordt met uw eigen donormateriaal is het resultaat natuurlijk en is de kans op afstoting na de transplantatie zeer klein. Laat uzelf vrijblijvend voorlichten over de haartransplantatie door de specialisten van FUE Perfect. Het eerste consult is gratis en vrijblijvend. U krijgt informatie over de mogelijkheden die de ingreep te bieden heeft en u kunt vragen stellen. Het is mogelijk om haartransplantatie voor en na foto’s te zien van ingrepen die in Hoofddorp en Istanbul zijn uitgevoerd en u krijgt een persoonlijk behandelplan met een overzichtelijke prijsopgave. Wilt u een afspraak maken voor een consult? FUE Perfect is telefonisch bereikbaar op 020 – 261 09 32. Vult u liever het online contactformulier in? Ook dat is mogelijk, u ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie.

Haartransplantatie kosten vrouwen – FAQ

Verschillende vragen over de haartransplantatie kosten bij vrouwen komen regelmatig terug. We hebben voor u de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en duidelijk antwoord op de vraag wordt gegeven.

1. Betalen vrouwen meer voor een haartransplantatie dan mannen?

Nee, er zit nauwelijks tot geen verschil in de behandeltarieven. De kostprijs is gebaseerd op uw persoonlijke situatie, de techniek die wordt toegepast en het aantal haarzakjes dat wordt getransplanteerd.

2. Hoeveel betalen vrouwen voor een haartransplantatie in Turkije?

De kliniek van FUE Perfect in Istanbul rekent tarieven tussen € 1.950 en € 2.650 voor een FUE haartransplantatie.

3. Wat is er bij het haartransplantatie tarief inbegrepen?

Naast de FUE haartransplantatie, van een van tevoren bepaald aantal grafts, zijn bij de prijs inbegrepen: een vrijblijvend consult, 3 overnachtingen in een comfortabel hotel, transfers in Istanbul, medicatie, toepassing van de Sapphire methode en 17 jaar groeigarantie. Ook de kosten voor de nazorg en controles in Hoofddorp zijn inbegrepen.

4. Wat zijn de bijkomende reiskosten?

U kunt zelf de vliegreis organiseren, maar u kunt dit ook aan onze ervaren medewerkers overlaten. U bepaalt zelf met welke luchtvaartmaatschappij u naar Turkije reist en vanaf welke luchthaven u wilt reizen. Boekt u zelf de vliegreis? Geef uw reisschema dan tijdig door, zodat de transfer bij aankomst in Istanbul voor u klaar staat.

5. Worden de kosten van de ingreep vergoed?

Nee. Zorgverzekeraars zien de haartransplantatie als een cosmetische ingreep. Zonder medische noodzaak worden de kosten zelden tot nooit vergoed. U kunt eventueel de polisvoorwaarden van een aanvullende zorgverzekering raadplegen en/of directe navraag doen bij uw zorgverzekeraar.

6. Zit er een prijsverschil in haartransplantatie technieken?

Vrouwen met erfelijk haarverlies willen over het algemeen het haar niet afscheren voor een haartransplantatie. De haarsparende FUE techniek wordt met succes toegepast. De kostprijs wijkt niet of nauwelijks af van een standaard FUE behandeling. Het verschil zit voornamelijk in het aantal grafts dat wordt behandeld.

7. Moet ik bijbetalen als ik de ingreep onder narcose wil laten toepassen?

Haartransplantaties worden met plaatselijke verdovingen toegepast. Volledige narcose is, door de lange behandelduur, niet wenselijk. Ziet u erg tegen de ingreep op? Bespreek uw gevoelens met de behandelend arts. Vaak is het mogelijk om vooraf een kalmerend middel te krijgen, zodat u zich beter kunt ontspannen.

8. Kunnen vrouwen de kosten van een haartransplantatie aftrekken van de belastingaangifte?

Laat uzelf eerst informeren door een gespecialiseerde belastingconsulent alvorens kosten die u gemaakt heeft voor een cosmetische behandeling als aftrekpost op te voeren. Er is een mogelijkheid om zelf betaalde kosten voor medische behandelingen af te trekken, de Belastingdienst hanteert hiervoor bepaalde voorwaarden. De voorwaarden wijzigen regelmatig. Om naheffingsaanslagen en/of boetes te voorkomen is het beter om eerst te informeren naar de mogelijkheden.

9. Zit er verschil in de kosten voor een haartransplantatie bij vrouwen in Nederland en Turkije?

Ja. Haartransplantaties, en andere cosmetische behandelingen, worden in Turkije goedkoper uitgevoerd dan in Nederland. U kunt veel besparen door de ingreep in Istanbul toe te laten passen. Het prijsverschil ontstaat omdat klinieken in beide landen uiteenlopende vaste maandlasten en verschillende kosten voor arbeidsloon betalen.

10. Zijn de haartransplantatie resultaten bij vrouwen ook permanent?

Ja. Succesvol getransplanteerde grafts zullen ook bij vrouwen levenslang nieuwe haren blijven produceren. De resultaten zijn natuurgetrouw en u kunt uw haar wassen, knippen en stylen zoals u dat zelf wilt.

11. Moet ik betalen voor nazorg?

Nee, FUE Perfect biedt een all-in tarief waarin ook de nazorg bij in is begrepen. U hoeft voor nazorg niet naar de kliniek in Istanbul. De haarchirurgen van de vestigingen in Hoofddorp en Istanbul volgen uw dossier op, zodat u na de ingreep gewoon bij de specialist in Hoofddorp terecht kunt als er sprake is van klachten en/of bijwerkingen.

12. Heb ik garantie op een haartransplantatie?

Ja, FUE Perfect geeft 17 jaar groeigarantie. Tijdens het consult kunt u vragen naar de voorwaarden en garantiebepalingen.

13. Krijg ik korting als FUE Perfect mijn foto’s voor publicatie doeleinden gebruikt?

Kortingsmogelijkheden worden besproken tijdens het intakegesprek. Wordt u korting aangeboden? Verzeker uzelf er van dat u op de hoogte bent van de voorwaarden om voor de korting in aanmerking te komen. Het kan confronterend en onwenselijk zijn om haartransplantatie voor en na foto’s van uzelf over een aantal jaar nog steeds online tegen te komen.

14. Is het mogelijk om een flexibele afspraak voor een haartransplantatie te maken?

Het gebeurt dat klinieken korting geven als u op basis van flexibiliteit voor de ingreep wordt opgeroepen. U weet pas zeer kort van tevoren wanneer de ingreep plaatsvindt, meestal nadat een eerder bevestigde behandeling is geannuleerd.

15. Wat zijn de annuleringskosten als ik de gemaakte afspraak afzeg?

Annuleringskosten hangen af van het tijdsbestek waarin de behandeling wordt afgezegd. U kunt dit nalezen in de Algemene Voorwaarden.

Would you like to find out more about hair transplants? Get in touch!

Fue Perfect on Instagram

Once upon a time we transplanted some hair…

#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

www.fueperfect.com 🧔‍♂️
#baardtransplantatie #beardtransplant #baard #beard #fue
...

Just smile, you can get your hair back! 😊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Vanaf januari 2022 kunt u ook op zaterdag terecht voor een consult met een van onze deskundigen👨‍⚕️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

signature of perfection 🖊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Am I suitable for a hair transplant?

Do the test!
Chat met Fue Perfect