+316 150 387 65| +3120 261 09 32| info@fueperfect.com
Great Trustpilot
+31 6 150 387 65| +31 20 261 09 32| info@fueperfect.com
Bekijk de kosten en tarieven voor een haartransplantatie in Nederland. Toch een haartransplantatie in Turkije laten uitvoeren? Bekijk ook onze kosten voor een haartransplantatie in Turkije. De kosten voor een haartransplantatie in worden berekend nadat wij u ontvangen voor een kennismaking. Onze medewerkers kunnen precies zien welke behandeling het meest effectief is voor uw wens. Wij geven u de kosten van exact dezelfde behandeling in Turkije. Op deze manier kunt u zelf beslissen om door FUE Perfect de behandeling in Nederland of Turkije te laten uitvoeren.

Prijzenlijst haartransplantatie in Nederland

< 1200 Grafts
€ 2.950
1200-2500 Grafts
 € 3.450
2500-3500 Grafts
€ 3.750
3500-4250 Grafts
€ 4.250

– Vrijblijvend consult
– Gratis Nazorg
– Behandeling in Nederland
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

DHI Haartransplantatie

< 1000 Grafts
€ 2.650
1000-1500 Grafts
 € 2.850
1500-2000 Grafts
€ 3.150
2000-2500 Grafts
€ 3.450

– Vrijblijvend consult
– Gratis Nazorg
– Behandeling in Nederland
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

< 600 Grafts
€ 2.950
600-1200 Grafts
€ 3.750
1200-2000 Grafts
€ 4.250
2000-2600 Grafts
€ 4.950

– Vrijblijvend consult
– Gratis Nazorg
– Behandeling in Nederland
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

< 100 Grafts
€ 1.650
100-150 Grafts
 € 1.850
150-200 Grafts
 € 2.250
200-250 Grafts
 € 2.450

– Vrijblijvend consult
– Gratis Nazorg
– Behandeling in Nederland
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

Kosten beïnvloedende factoren

Er zijn verschillende factoren die een bijdragen aan de samenstellen van het haartransplantatie tarief dat een haarkliniek hanteert. Haartransplantatie kosten vergelijken kan objectief, maar daarbij moet u wel aandacht besteden aan dezelfde uitgangspunten. Zo zitten er behoorlijke verschillen in de omvang van de ingreep en de daarvoor in rekening gebrachte kostprijs.

    • Specialistische behandeling: U betaalt voor specialistische zorg. Het is verstandig om een haarkliniek te kiezen met haarchirurgen die gespecialiseerd zijn in de techniek en die een uitstekende reputatie hebben voor het uitvoeren van de procedure. Een goede haarchirurg brengt u op de hoogte van de risico’s en complicaties die een haartransplantatie heeft en legt uit hoe u de kliniek kunt bereiken, nadat u bent thuis gekomen. Ervaren haarchirurgen zijn ISHRS geregistreerd en passen de techniek dagelijks toe.
    • Aantal grafts: Het aantal haarzakjes dat u nodig heeft voor uw haartransplantatie is van directe invloed op de prijs. Hoe meer transplantaten, hoe hoger de prijs van de behandeling. Tenzij een haarkliniek een vaste prijs biedt, ongeacht het aantal benodigde haarzakjes, is het aantal grafts altijd van invloed op de kostprijs. Wilt u haartransplantatie kosten vergelijken? Let dan extra aandachtig op de omvang van de ingreep.
    • Transplantatie methode: Er zijn verschillende haartransplantatietechnieken. De meest uitgevoerde procedure is de FUE-methode, waarbij elk haarzakje apart wordt getransplanteerd. Afhankelijk van de gekozen of aanbevolen procedure kan de uiteindelijk prijs van de behandeling variëren.
    • Locatie haarkliniek: Het land, of de stad, waar u de behandeling ondergaat kan van invloed zijn op de prijs. Terwijl in Nederland de prijzen oplopen tot ver boven € 10.000, zijn er meer betaalbare opties beschikbaar in Turkije. Door de lagere arbeids- en maandkosten zijn de prijzen lager. Dit is niet van invloed op de kwaliteit van de medische zorg en/of de haartransplantatie resultaten die bereikt worden.

FAQ - Haartransplantatie kosten

Verschillende vragen over haartransplantatie kosten of tarieven in Nederland komen regelmatig terug. We hebben voor u de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en duidelijk antwoord op de vraag wordt gegeven.

FUE Perfect voert de ingreep uit voor een bedrag tussen de € 2.950 en € 4.950. De ingreep wordt uitgevoerd in de moderne kliniek in Hoofddorp.

Ja, de ingreep wordt zowel bij mannen als vrouwen toegepast. De tarieven die voor de ingreep in rekening worden gebracht worden bepaald door de omvang van de ingreep en niet door het feit of u een man of vrouw bent. Vrouwen kiezen eerder voor de haarsparende FUE haartransplantatie, waardoor er tijdens een dagbehandeling minder grafts behandeld kunnen worden dan bij een standaard ingreep. De specialist kan het verschil tussen beide technieken toelichten tijdens het consult.

Wanneer een haartransplantatie wordt toegepast bij haarverlies ten gevolge van brandwonden en/of ongevallen, is er sprake van een medische noodzaak en kan een zorgverzekeraar soms beslissen om een gedeeltelijke of volledige kostenvergoeding toe te zeggen. Het merendeel van de haarimplantaties heeft een cosmetische achtergrond en komt niet voor vergoeding in aanmerking.

De Belastingdienst hanteert voorwaarden om medische kosten af te mogen trekken. Ook hierbij moet het in de meeste gevallen zorg betreffen waar een medische noodzaak en/of indicatie voor is. Bent u niet zeker van uzelf, vraag dan een belastingconsulent om advies.

Haartransplantatie tarieven in zowel binnen- als buitenland verschillen van elkaar. Klinieken stellen de tarieven zelf samen waarbij er rekening wordt gehouden met de kosten die nodig zijn om de kliniek operationeel te houden. Vergelijken is interessant en kan een aardig voordeel opleveren.

Naast de haartransplantatie zelf zijn bij het tarief inbegrepen: een vrijblijvend consult, gratis nazorg, 17 jaar groeigarantie, behandeling in een moderne kliniek, pijnloze verdovingsmethode en toepassing van de Sapphire methode t.w.v. € 250.

Tijdens het consult wordt ten eerste gekeken of u voor de ingreep in aanmerking komt. Om dit te bepalen wordt verder gekeken dan alleen naar de mate en oorzaak van het haarverlies, maar ook uw gezondheid en medische verleden worden besproken. Het doel van het consult is u een persoonlijk behandeladvies te geven waarin gelijk wordt bepaald hoeveel haarzakjes er getransplanteerd kunnen worden.

Ja, al wordt u vriendelijk verzocht niet te lang te wachten met het veranderen van uw keuze. De ingreep wordt ingepland en als u kort vooraf aangeeft de behandeling te willen annuleren en/of veranderen dan zijn daar soms kosten aan verbonden.

Ja, wanneer u ingreep in termijnen wilt betalen dan kunt u dit tijdens het eerste consult kenbaar maken. De arts brengt u in contact met een betrouwbare kredietmaatschappij. In overleg met de kredietverstrekker worden uw mogelijkheden bekeken en wordt u al dan niet een kredietvoorstel gedaan. Bedenk van tevoren welke looptijd u prefereert en wat er gebeurt als u door onvoorziene omstandigheden niet aan de betalingsverplichting kunt voldoen.

Kroeshaar is bijzonder. Niet alleen omdat het boven de huid krult, maar zeker ook omdat het onderhuids krult. Weinig haartransplantatie specialisten beschikken over de nodige ervaring om de ingreep bij kroeshaar succesvol toe te passen. Vraag altijd eerst of u voorbeelden mag zien van ingrepen die iemand heeft uitgevoerd. Omdat het haar onderhuids krult is dat een extra moeilijkheid en punt van aandacht bij het terugplaatsen. De ingreep duurt langer, is intensiever en een enkele keer brengt een haarkliniek daar een toeslag voor in rekening.

Regelmatig zijn er actie tarieven waar u gebruik van kunt maken. De beste manier om korting te krijgen is door hier gewoon naar te vragen bij een haarkliniek. Let bij het gebruik maken van een korting op de voorwaarden en regels die van toepassing zijn.

Ja, u krijgt bij FUE Perfect 17 jaar groeigarantie. De garantievoorwaarden en bepalingen kunnen worden opgevraagd bij de kliniek.

De FUE techniek kan bij vrijwel alle haarstijlen en haartypes worden toegepast. Wel moet er genoeg donorhaar beschikbaar zijn. Een toeslag wordt soms in rekening gebracht wanneer u kroeshaar heeft.

FUE Perfect werkt met ervaren specialisten die gebruik maken van moderne behandeltechnieken en apparatuur. De specialisten laten u haartransplantatie voor en na foto’s zien van ingrepen die ter plaatse zijn toegepast. Een ruime meerderheid van de mannen en vrouwen die bij FUE Perfect een haartransplantatie toe laat passen is achteraf tevreden met de bereikte resultaten.

Als u zich niet goed voelt en/of ziek bent is het beter om de ingreep te verplaatsen naar een latere datum. U zit lange tijd in de behandelstoel en om dat op ontspannen wijze te kunnen doen is het belangrijk dat u goed in uw vel zit. Wacht niet te lang met het verplaatsen van de afspraak, er kunnen annuleringskosten in rekening gebracht worden op het moment dat de ingreep helemaal wordt afgezegd.

Een haartransplantatie in Nederland is behoorlijk duur. Goedkopere behandelmogelijkheden worden in de kliniek in Turkije aangeboden. U kunt ook een alternatief als micro haar pigmentatie overwegen.

Prijsopgave haartransplantatie aanvragen

Bereidt u zich voor op een haartransplantatie en bent u benieuwd naar de tarieven die in binnen- en buitenland in rekening worden gebracht? Laat uzelf dan voorlichten door ervaren professionals. FUE Perfect nodigt u uit voor een gratis consult in Hoofddorp. Gekeken wordt of u in aanmerking komt voor een haartransplantatie en hoeveel haarzakjes u kunt laten transplanteren. De specialist overhandigt u een duidelijke kostenopgave. Meer weten of direct een afspraak maken? FUE Perfect is telefonisch bereikbaar op 020–26109 32 of via het contactformulier.

Would you like to find out more about hair transplants? Get in touch!

Fue Perfect on Instagram

Once upon a time we transplanted some hair…

#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

www.fueperfect.com 🧔‍♂️
#baardtransplantatie #beardtransplant #baard #beard #fue
...

Just smile, you can get your hair back! 😊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Vanaf januari 2022 kunt u ook op zaterdag terecht voor een consult met een van onze deskundigen👨‍⚕️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

signature of perfection 🖊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Am I suitable for a hair transplant?

Do the test!
Chat met Fue Perfect