Lichaamshaartransplantatie

Lichaamshaartransplantatie2018-12-03T09:22:36+00:00

Fue Perfect Lichaamshaartransplantatie.

De haarkrans is de meest goede manier om haren te oogsten voor transplantatie naar overige lichaamsdelen, zoals het hoofd, de baard of de wenkbrauw.

Echter hebben niet alles patiënten voldoende haar op het achterhoofd om het gewenste resultaat te bereiken. Fue Perfect heeft daar de oplossing voor: lichaamshaar transplantatie.

Eigenlijk moet u het lichaamshaar zien als een aanvulling een haartransplantatie. We passen deze vorm van transplanteren toe bij mensen die:

  • Weinig donorhaar hebben na eerdere haartransplantaties;
  • In de haarkrans te weinig haar hebben voor voldoende grafts. Mensen die een haartransplantatie om die reden vroeger werd afgeraden, komen wellicht nu wel in aanmerking;
  • nog met oude en grote grafts zitten en dit willen repareren;
  • Een dikkere haardos willen en meer volume in hun haar willen hebben.

Wanneer het voor een haartransplantatie gewenst is dat de haardichtheid hoger wordt, maar er is te weinig haar beschikbaar in de haarkrans, dan is het mogelijk om lichaamshaar te transplanteren. Lichaamshaar is afwijkend van hoofdhaar. Het is doorgaans wat dunner, krult meer en wordt niet zo lang als hoofdhaar. De vraag is dan: heeft het wel zin om haar te verplaatsen? Ja, want het lichaam neemt de karakteristieken van dat deel van het lichaam aan waardoor haar groeit, zoals het eigenlijk zou moeten. Wanneer bijvoorbeeld borsthaar naar het hoofd wordt verplaatst, krijgt het na verloop van tijd alle eigenschappen van hoofdhaar. Haren kunnen worden genomen van de armen, borst, benen, buik, rug, oksels of het gezicht. Onder bepaalde omstandigheden kunnen zelfs baardharen gebruikt worden.

Bij sommige patiënten kan lichaamshaar de bron van enkele duizenden grafts zijn die nodig zijn voor het gewenste resultaat.

Dit grote donorgebied kan gebruikt worden bij patiënten met geen of zeer weinig donorharen op het hoofd. Patiënten met onvoldoende haren in het donorgebied zijn niet geschikt voor een normale transplantatie. Fue Perfect kijkt dan samen met u naar alle mogelijkheden, omdat we er naar streven zoveel mogelijk mensen te willen helpen met hun haarproblemen.

Wanneer verdere extractie van haren uit het donor gebied op het achterhoofd onmogelijk is, wordt het donorgebied in feite uitgebreid tot het hele lichaam en is een haartransplantatie voor bijna iedereen weggelegd. Onze artsen zijn gespecialiseerd en zien dat direct wanneer u op eerste consult komt. Tijdens de vooronderzoek in onze locatie te Almere ondergaat u een uitgebreid onderzoek, en wordt gekeken naar de mogelijkheden. U krijgt eerlijk advies omtrent uw situatie, verwachtingen en de behandeling zelf. Er zal achteraf een behandelplan samengesteld worden.

Wij helpen u graag

Ik wil meer weten over een lichaamshaartransplantatie

INFORMATIE AANVRAGEN
OFFERTE AANVRAGEN
Meer Foto’s

Chat with Fue Perfect