Wenkbrauwtransplantatie

Wenkbrauwtransplantatie2018-12-03T09:28:21+00:00

Fue Perfect wenkbrauwtransplantatie

Gezichtssymmetrie

Wenkbrauwen hebben een belangrijke rol in de gezichtssymmetrie als voornaamste functie de ogen te beschermen tegen schadelijke externe effecten. Verlies of dunner worden van wenkbrauwen is duidelijk merkbaar in het sociale leven van de persoon. Ze behoren tot de belangrijkste bepalende elementen voor een karakteristieke uitstraling.

Cosmetisch

Een dunne wenkbrauw of zelfs helemaal geen wenkbrauw kan makkelijk opgelost worden met een wenkbrauwtransplantatie. Deze cosmetische operatie wordt steeds vaker uitgevoerd bij met name vrouwen. Na de transplantatie geeft het vrouwen hun gevoel van eigenwaarde weer terug. Onze artsen zijn gespecialiseerd om de wenkbrauw de gewenste en natuurlijk vorm te geven.

Wenkbrauwtransplantaties zijn bijzonder

Omdat het haar schuin groeit, in plaats van recht uit de huid, zoals op het hoofd of in de baard. Het is vervelend om dagelijks geconfronteerd te worden met uw wenkbrauw verlies. De tijd van aanbrengen van een camouflage wenkbrauw in de vorm van een (semi-)permanente make-up of met behulp van make-up potloden is voorbij met onze Fue methode voor een wenkbrauwtransplantatie. Het herstellen van de groeilijn en groeirichting van de wenkbrauwen is moeilijk, maar niet onmogelijk. Onze artsen kijken gedetailleerd naar de gewenste wenkbrauwvorm. Steekt de wenkbrauw bij het voorhoofd wat omhoog en richting de oren ligt het plat? Wij kunnen dat vormen door onze speciale apparatuur die de haarzakjes tot 50 graden van richting kunnen veranderen. Daarmee wordt de wenkbrauw op natuurlijke wijze opgebouwd en gevormd.

Ook voor de wenkbrauwen wordt meestal haar uit de haarkrans weggenomen

Om vervolgens die in minder dan twee uur te transplanteren naar het wenkbrauwgebied. Wanneer het haarverlies van de wenkbrauwen zich beperkt tot één gebied is het mogelijk dat de transplantatie slechts 30 minuten duurt. Onze specialisten vertellen u graag wat de mogelijkheden en de kosten zijn voor mooie wenkbrauwen die u de zelfverzekerdheid weer teruggeven die u zo lang heeft moeten missen.

Wij helpen u graag

Ik wil meer weten over een wenkbrauwtransplantatie

INFORMATIE AANVRAGEN
OFFERTE AANVRAGEN
Meer Foto’s

Chat with Fue Perfect