+316 150 387 65| +3120 261 09 32| info@fueperfect.com
Great Trustpilot
+31 6 150 387 65| +31 20 261 09 32| info@fueperfect.com

De kosten en mogelijkheden van een haartransplantatie in Turkije of Nederland lopen sterk uiteen. Bij het vergelijken ziet u dat er niet alleen grote verschillen zitten tussen de Nederlandse haarklinieken onderling, maar dat er ook in het buitenland uiteenlopende tarieven worden berekend. Haartransplantatie kosten Turkije zijn zo’n 50% voordeliger dan bij een vergelijkbare ingreep in Nederland. Bekijk de kosten voor een haartransplantatie in Turkije in onze prijzenlijst.

Prijzenlijst 2021

< 1200 Grafts
€ 2.150
1200-2500 Grafts
 € 2.350
2500-3500 Grafts
€ 2.650
3500-4250 Grafts
€ 2.850

– Vrijblijvend consult*
– Retour vliegticket
– 3 nachten 5* Hotel
– Alle transfers op de bestemming
– Behandeling in Nederland
– Gratis Nazorg
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

DHI Haartransplantatie

< 1000 Grafts
€ 2.650
1000-1500 Grafts
 € 2.550
1500-2000 Grafts
€ 2.850
2000-2500 Grafts
€ 2.950

– Vrijblijvend consult*
– Retour vliegticket
– 3 nachten 5* Hotel
– Alle transfers op de bestemming
– Behandeling in Nederland
– Gratis Nazorg
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

< 600 Grafts
€ 2.350
600-1200 Grafts
 € 2.650
1200-2000 Grafts
€ 2.850
2000-2600 Grafts
€ 3.250

– Vrijblijvend consult*
– Retour vliegticket
– 3 nachten 5* Hotel
– Alle transfers op de bestemming
– Behandeling in Nederland
– Gratis Nazorg
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

< 100 Grafts
€ 1.650
100-150 Grafts
 € 1.850
150-200 Grafts
 € 2.250
200-250 Grafts
 € 2.450
– Vrijblijvend consult*
– Retour vliegticket
– 3 nachten 5* Hotel
– Alle transfers op de bestemming
– Behandeling in Nederland
– Gratis Nazorg
– 17 jaar groeigarantie
– Pijnloos verdoving
– Sapphire methode t.w.v. €250

Lagere kosten in Turkije, Istanbul

Het verschil in prijs ontstaat op het moment dat u meer grafts laat transplanteren. Tijdens een dagbehandeling worden tot 4.000 à 4.200 haarzakjes getransplanteerd. In de kliniek in Hoofddorp betaalt u voor een uitgebreide FUE haartransplantatie € 3.950, terwijl een vergelijkbare ingreep in Istanbul € 2.450 kost. Waar zit dan het verschil in en waarom zijn de haartransplantatie kosten in Turkije zoveel lager? Bij het berekenen van de tarieven wordt rekening gehouden met de maandelijkse kosten die een haarkliniek heeft om operationeel te zijn en te blijven. De kosten voor artsen, haartransplantatie assistenten en overige kliniek medewerkers zijn in Turkije aanmerkelijk lager dan de loonkosten in Nederland. Daar komt bij dat ook de overige maandlasten in Turkije minder hoog zijn dan bij de kliniek in Nederland. Lagere kosten betekent automatisch dat een behandeling of ingreep voor een lager tarief aangeboden en uitgevoerd kan worden. In de moderne kliniek in Istanbul zijn haarchirurgen werkzaam met een ISHRS registratie. Jaarlijks worden bij de kliniek honderden haartransplantaties bij mannen en vrouwen toegepast. De resultaten die bereikt worden zijn goed en blijvend. Bij de kostprijs zijn tevens inbegrepen:

✓ Gratis consult in Hoofddorp.
✓ Nazorg en controles in Hoofddorp.
✓ Retour vliegticket en 3 overnachtingen in een comfortabel hotel.
✓ Transfers van en naar het vliegveld, het hotel en de haarkliniek.
✓ 17 jaar groeigarantie.
✓ Toepassing van de Sapphire methode t.w.v. € 250

FAQ - Kosten haartransplantatie Turkije

Verschillende vragen over de haartransplantatie kosten in Turkije komen regelmatig terug. We hebben voor u de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en duidelijk antwoord op de vraag wordt gegeven.

De kosten voor een FUE haartransplantatie in Turkije liggen tussen de € 2.450 en € 3.950, en worden bepaald door de omvang van de ingreep en het aantal grafts dat wordt getransplanteerd.

Het aantal haartransplantaties dat jaarlijks in Turkije wordt uitgevoerd ligt vele malen hoger dan in Nederland. Daarbij komt ook het verschil kijken dat klinieken in Nederland en Turkije maandelijks besteden aan personeel en overhead. Alle factoren samen maken dat de FUE haartransplantatie in Turkije voor een lager tarief kan worden aangeboden en toegepast.

Nee, de kans dat uw zorgverzekeraar de kosten van een haartransplantatie vergoed is uiterst klein. De meeste haartransplantaties hebben een cosmetische achtergrond en de medische noodzaak ontbreekt. De basisverzekering heeft geen vergoedingsmogelijkheden en ook aanvullende verzekeringen bieden weinig tot geen vergoeding.

Trek pas kosten in mindering nadat u zich heeft laten adviseren door een belastingconsulent. Hiermee voorkomt u eventuele boetes en naheffingsaanslagen. De Belastingdienst vraagt bovendien om bewijzen, onder andere in de vorm van originele facturen. De voorwaarden zijn strikt en de mogelijkheden beperkt.

Ja, indien u dat wilt is er de mogelijkheid om de ingreep in termijnen te betalen. FUE Perfect werkt samen met een Nederlandse kredietmaatschappij waar u terecht kunt voor het financieren van de ingreep. U betaalt het geleende bedrag in maandelijkse termijnen af. De gemiddelde looptijd varieert van 24 tot 72 maanden. Vergeet niet dat een kredietmaatschappij onder andere rentekosten in rekening brengt en dat er soms een bedrag in rekening wordt gebracht wanneer u versneld wilt aflossen.

Nee, de tarieven worden gebaseerd op de omvang van de behandeling en het aantal grafts dat u laat transplanteren.

FUE Perfect biedt een compleet behandeltraject aan waarbij naast de haartransplantatie zijn inbegrepen: een retourvlucht, 3 nachten in een 5* hotel, alle noodzakelijke transfers, nazorg, 17 jaar groeigarantie, een pijnloze verdoving en gebruik maken van de Sapphire methode t.w.v. € 250. Alleen de kosten die u ter plaatse uitgeeft aan eten en drinken zijn niet bij het behandeltarief inbegrepen.

Nee, FUE Perfect geeft u een all-in tarief. U hoeft zich over bijkomende kosten na de ingreep geen zorgen te maken. Zowel het consult als de nazorg zijn inbegrepen en vinden plaats in de kliniek in Hoofddorp.

FUE Perfect voldoet aan de strikte regels op het gebied van zorg en hygiëne zoals het Turkse Ministerie van Volksgezondheid voorschrijft. De kliniek is aangesloten bij verschillende brancheorganisaties en beschikt over (inter)nationale kwaliteitskeurmerken. De artsen zijn allemaal ISHRS geregistreerd en hebben 10 tot 15 jaar ervaring met het toepassen van de FUE techniek.

Turkse haarklinieken voldoen aan strikte eisen die de overheid stelt aan zowel hygiëne als volksgezondheid. De specialisten die bij de kliniek werkzaam zijn, beschikken over jarenlange ervaring met het toepassen van de haartransplantatie technieken en staan bekend om de uitstekende resultaten. De kwaliteit is van hoog niveau en bovendien constant.

Dit verschilt per ingreep. U kunt een kleiner of groter aantal grafts nodig hebben voor een optimaal resultaat. Het exacte aantal wordt bekeken en bepaald door een ervaren haartransplantatie specialist. Hierbij wordt rekening gehouden met het haar dat is uitgevallen en de aanwezigheid van kwalitatief goed donormateriaal. Bij FUE Perfect worden maximaal 4.250 grafts getransplanteerd.

Zeker. De aanwezigheid van een vertrouwd, bekend gezicht heeft een rustgevend en kalmerend effect. Bovendien is het goed om met een bekende te kunnen praten over de gebeurtenissen van de voorbije dag en het verloop van de ingreep.

U bepaalt zelf vanaf welk vliegveld u naar Istanbul reist. Het is mogelijk om zelf uw vliegreis te organiseren, maar u kunt dat ook aan de medewerkers van FUE Perfect overlaten. Naast de keuze voor een vliegveld, kunt u ook zelf de luchtvaartmaatschappij van uw voorkeur kenbaar maken. Hotelovernachtingen zijn bij het tarief inbegrepen, u hoeft niet zelfstandig op zoek te gaan naar een accommodatie. Nadat uw reisschema bekend is, ontvangt u details over de transfer die aansluitend na aankomst in Istanbul plaatsvindt.

U kunt altijd vragen naar beschikbare kortingsmogelijkheden. Regelmatig gebeurt het dat wanneer u gebruik maakt van een zogenaamde flexibele afspraak, waarbij u pas kort vooraf weet wanneer de ingreep plaatsvindt, hier korting voor wordt gegeven.

Na een eerste haartransplantatie bestaat soms de wens om de haardos verder te laten verdichten. Een tweede haartransplantatie kan dan uitkomst bieden. Voor de ingreep vindt een uitgebreid intakegesprek plaats waarbij de specialist uw geschiktheid beoordeelt. Een nabehandeling is in de meeste gevallen niet zo uitgebreid als de eerste haartransplantatie. In dat opzicht is de ingreep voordeliger. Andere kortingsmogelijkheden kunt u bespreken tijdens het consult.

Wanneer u er niet van overtuigd bent dat een haartransplantatie in Turkije voor u de geschikte oplossing is, kunt u de ingreep ook toe laten passen in de FUE Perfect kliniek in Hoofddorp. Overigens is er tijdens uw verblijf in Turkije Nederlandstalige begeleiding aanwezig, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over communicatieproblemen.

Ja, al wordt geadviseerd niet te lang te wachten met het kenbaar maken van uw keuze. Wanneer u de ingreep in Nederland ondergaat dan zijn daar bijkomende kosten aan verbonden. Dezelfde ingreep wordt in Hoofddorp toegepast voor een bedrag dat ligt tussen € 1.950 en € 3.950.

Ja, u bent hiervoor van harte welkom in de kliniek in Hoofddorp. Regelmatig vindt er overleg plaats tussen de haartransplantatie specialisten in Istanbul en de artsen in Hoofddorp. Op deze manier beschikt de arts altijd over actuele informatie en hoeft u niet elke keer uw verhaal te doen. De ingreep en de nazorg volgen elkaar naadloos op.

Stuur een bericht naar info@fueperfect.nl of bel direct met 020–2610932 voor een vrijblijvend consult.

Prijsopgave aanvragen

Uw reis naar Turkije kunt u zelf organiseren, maar u kunt dit ook in overleg met de ervaren medewerkers van FUE Perfect doen. Uiteraard bepaalt u zelf vanaf welke luchthaven u vertrekt en met welke luchtvaartmaatschappij u reist. Bij aankomst in Istanbul staat een transfer voor u klaar en wordt u naar het hotel of de haarkliniek gebracht. De behandeling wordt met u doorgenomen en de volgende ochtend wordt de FUE haartransplantatie toegepast. De ervaren haarchirurgen hebben jarenlange ervaring met het toepassen van de techniek en plaatsen de haarzakjes in de natuurlijke groeirichting. De resultaten die bereikt worden zijn natuurgetrouw en blijvend. Wanneer u terug naar Nederland reist, wordt uw dossier overgedragen aan de specialisten in Hoofddorp zodat u in geval van nazorg snel behandeld kunt worden. Zoekt u een blijvende oplossing bij haaruitval? Laat uzelf informeren en adviseren door de specialisten van FUE Perfect. Tijdens een gratis consult in Hoofddorp licht een specialist de ingreep nader toe en kunt u haartransplantatie voor en na foto’s bekijken, zodat u een beeld krijgt van de mogelijkheden.

Would you like to find out more about hair transplants? Get in touch!

Fue Perfect on Instagram

Once upon a time we transplanted some hair…

#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

www.fueperfect.com 🧔‍♂️
#baardtransplantatie #beardtransplant #baard #beard #fue
...

Just smile, you can get your hair back! 😊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Vanaf januari 2022 kunt u ook op zaterdag terecht voor een consult met een van onze deskundigen👨‍⚕️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

signature of perfection 🖊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Am I suitable for a hair transplant?

Do the test!
Chat met Fue Perfect