+316 150 387 65| +3120 261 09 32| info@fueperfect.com
Great Trustpilot
+31 6 150 387 65| +31 20 261 09 32| info@fueperfect.com

The Fue Perfect treatment plan…

Treatment plan

Methodology

Prior to actually undergoing a hair transplant, we will engage in conversation during an initial consult. Here we will explore the options available to you. First of all, whether a hair transplant is possible. We will also discuss your current medical status and determine whether you prefer treatment in the Netherlands or in Turkey.

First consult

The initial consult with FUE perfect takes place in our clinic in Hoofddorp, the Netherlands. Our staff will receive you and extensively discuss what our surgeons can do for you. Here, transparency and honesty are keywords for us. If we can’t succeed in obtaining your desired result with a hair transplant, we have to be realistic with you. We can search for alternatives. For example, should your hair ring not provide enough donor hairs for an effective hair transplant we can explore other locations on the body, where we can harvest hairs from.

Personal treatment plan

Our employees and surgeons will set up your personal treatment plan after this initial consult. If you choose Turkey as the location for your hair transplant we will look at the availability in the clinic and of course your diary. We can research and arrange your complete package, so you can start your journey and cosmetic surgery in our Turkish clinic stress free.
If you’re curious to find out if there’s a possibility for hair transplantation for you, send a photo to info@fueperfect.com.

Behandelplan FAQ

1. Wat kan ik van een consult verwachten?

Het consult is bedoeld om kennis te maken met de haarkliniek, waarbij u informatie ontvangt over de cosmetische ingreep die u overweegt toe te laten passen. Uw geschiktheid wordt beoordeeld en de specialist bekijkt hoeveel haarzakjes u kunt laten transplanteren. In het consult is tijd voor het stellen van vragen. Ook wordt uw gezondheid besproken.

2. Waar is het donormateriaal van afkomstig?

De haartransplantatie wordt toegepast met uw eigen donormateriaal. Bij het merendeel van de behandelingen wordt gewerkt met haarzakjes die afkomstig zijn uit de haarkrans, aan de achterzijde van het hoofd. Als tijdens het consult blijkt dat u onvoldoende donormateriaal in de haarkrans heeft dan kan worden gekeken of er gebruik gemaakt kan worden van andere lichaamsbeharing. Dit gebeurt echter alleen in uitzonderlijke gevallen. Beschikt u over onvoldoende donormateriaal dan zal de haarchirurg dit eerlijk vertellen en eventueel een alternatieve behandeling voorstellen.

3. Waarom heb ik een behandelplan nodig?

Haartransplantaties zijn kostbare ingrepen die op maat samengesteld worden. Geen man of vrouw met haaruitval is hetzelfde en iedereen heeft eigen verwachtingen van de ingreep. Niet iedereen is bovendien een geschikte haartransplantatie kandidaat. In het behandelplan wordt het aantal haarzakjes opgenomen dat in uw geval worden getransplanteerd en wat de kosten van de ingreep zijn. In het behandelplan kunt u ook lezen wat er exact bij het behandeltarief is inbegrepen en wat u kunt doen wanneer u de ingreep wilt afzeggen en/of verplaatsen.

4. Hoeveel haren worden tijdens een FUE haartransplantatie getransplanteerd?

Het exacte aantal grafts dat wordt getransplanteerd wordt beoordeelt en vastgesteld tijdens het consult in de kliniek. Dit aantal verschilt per persoon en varieert van minder dan 1.200 tot 4.250. Het opvullen van een enkele kale plek heeft minder grafts nodig dan wanneer u een uitgebreide behandeling toe laat passen.

5. Kan ik iemand meenemen naar het consult?

Jazeker. Het gebeurt geregeld dat mensen iemand meenemen naar het consult die op de hoogte is van het voornemen tot een haartransplantatie. Het geeft vertrouwen een bekend gezicht te zien en u voelt zichzelf gesteund wanneer een ander de vragen stelt aan de haarchirurg die u door de spanning vergeet.

6. Worden in het behandelplan de mogelijkheden van de ingreep in Nederland en in Turkije opgenomen?

Wanneer u nog geen keuze heeft kunnen maken voor een haartransplantatie in Nederland of in Turkije, kunt u tijdens het consult vragen om een behandelplan voor Nederland en Turkije. FUE Perfect geeft u de mogelijkheid om de behandeling in de kliniek in Hoofddorp toe te laten passen, maar u kunt ook naar de moderne kliniek in Istanbul gaan.

7. Kan er tijdens de ingreep van het behandelplan worden afgeweken?

Indien een haarchirurg daar aanleiding toe ziet, kan tijdens de haartransplantatie van het behandelplan worden afgeweken. Eventueel kan een groter aantal haarzakjes getransplanteerd worden, maar het kan in uitzonderlijke omstandigheden ook gebeuren dat de haarchirurg de ingreep uitstelt en/of afraadt. Dit is het geval wanneer u te maken heeft met een actieve hoofdhuidinfectie en/of andere lichamelijke klachten die het onverantwoord maken de ingreep toe te passen.

8. In mijn behandelplan is de haartransplantatie in Turkije opgenomen, kan ik later nog beslissen om de ingreep in Nederland toe te laten passen?

Wilt u liever niet naar Turkije, dan is het mogelijk om de ingreep in de kliniek in Hoofddorp toe te laten passen. Wacht niet tot het laatste moment met het wijzigen van uw voorkeur. De tarieven in Nederland en Turkije verschillen, uiteraard wordt de meerprijs in rekening gebracht.

9. Staat in het behandelplan vermeld wat er bij het tarief is inbegrepen, zodat ik weet waar ik op financieel vlak aan toe ben?

Ja, zowel de behandeling als het kostenplaatje worden uitgebreid toegelicht. Afhankelijk van de vestiging, Nederland of Turkije, waar de ingreep plaatsvindt worden de diverse andere zaken die bij de kostprijs zijn inbegrepen vermeld. U weet vooraf exact wat u mag verwachten zodat u achteraf niet met bijkomende kosten wordt geconfronteerd.

10. Is een consult of intakegesprek verplicht?

Ja, een haartransplantatie wordt niet toegepast zonder dat uw situatie zorgvuldig is beoordeeld en in kaart gebracht. Wanneer u niet naar de kliniek kunt komen is het ook mogelijk om gebruik te maken van het zogenaamde telefonisch consult. U maakt voor het consult duidelijke foto’s van het donorgebied en de probleemgebieden. Een ervaren specialist kan op basis van de beelden een inschatting maken van hetgeen bij u past.

11. Moet ik betalen voor een consult of behandelplan?

Nee, het eerste consult is zowel gratis als vrijblijvend.

12. Kan ik verschillende behandelplannen met elkaar vergelijken?

Vergelijken is mogelijk wanneer de verschillende behandelplannen identieke uitgangspunten hebben. Het is niet zinvol om een behandeling van 2.000 grafts of haarzakjes te vergelijken met een uitgebreide ingreep van 4.250 grafts. Let bij het vergelijken ook op welke haartransplantatie techniek wordt toegepast en hoe de nazorg en controles zijn geregeld.

13. Staan in een behandelplan ook de garantievoorwaarden?

De garantiebepalingen en voorwaarden worden toegelicht tijdens het consult. FUE Perfect geeft onder andere groeigarantie op succesvol getransplanteerde haarzakjes, vraag naar de exacte voorwaarden tijdens een consult.

14. Moet ik direct na het consult een behandeling plannen?

Nee, neem de tijd om uw keuze te bepalen. Een haartransplantatie is niet zomaar iets, het is een ingrijpende en bovendien kostbare ingreep die u niet zomaar tussen het ontbijt en de lunch toe laat passen. De ingreep verdient een gedegen voorbereiding. In het behandelplan is opgenomen hoelang de genoemde tarieven geldig zijn en hoe u een haartransplantatie in kunt plannen.

15. Wordt in het behandelplan ook mijn reisschema naar Turkije vermeld?

Afspraken en reserveringen voor uw reis van en naar Turkije worden later gemaakt. Niet iedereen die naar een consult komt, wil direct een afspraak voor een haartransplantatie maken. Als u beslist om de haartransplantatie in Turkije toe te laten passen, dan wordt gekeken naar de beschikbare mogelijkheden en kan een reisschema voor u worden georganiseerd. U kunt aangeven vanaf welke luchthaven u naar Istanbul wilt reizen. Wordt u tijdens de reis vergezeld door uw partner en/of een vriend(in) dan kunnen ook hier reisarrangementen voor worden gemaakt.

Would you like to find out more about hair transplants? Get in touch!

Fue Perfect on Instagram

www.fueperfect.com
#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

www.fueperfect.com

#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

www.fueperfect.nl

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Once upon a time we transplanted some hair…

#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

www.fueperfect.com 🧔‍♂️
#baardtransplantatie #beardtransplant #baard #beard #fue
...

Just smile, you can get your hair back! 😊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Am I suitable for a hair transplant?

Do the test!
Chat met Fue Perfect