+316 150 387 65| +3120 261 09 32| info@fueperfect.com
Great Trustpilot
+31 6 150 387 65| +31 20 261 09 32| info@fueperfect.com

The Fue Perfect treatment

Fue treatment

Painless with beautiful results

Fue Perfect uses the FUE hair plant technique to create a beautiful full head of hair. It is painless and gives wonderful results.

During a treatment according to the Fue method – an abbreviation of Follicle Unit Extraction – microscopically small instruments with a diameter or 0.55 to 0.70 mm are used. First, the hair follicles are removed with a hollow needle, one by one, from the donor site. This site is usually the back of the head, but if there’s not enough donor hair available here, it can be ‘harvested’ from other parts of the body as well.

The transplanted hair follicles – also called grafts – are immediately transplanted to the balding site. An advantage of this method is that the structure of the hair remains the same, because the hairs aren’t modified at all. A hair transplant is a cosmetic procedure but is performed under local anaesthesia. The wound that develops is hardly larger in surface than that of an injection. It looks painful on photos. However, during each treatment between 1000 and 4000 grafts are placed on a fairly large surface which gives a biased image. Generally, the skin is not experienced as sensitive after the treatment.

Fast healing

A big advantage of a hair transplant using the FUE-technique is that the wounds of the injections heal quickly in the places where the hair has been removed. No elongated scars remain, as previously was the case with the FUT-technique. The recovery time of a FUE hair transplant is usually quite short. This is because no staples or sutures are needed for this treatment. The donor site is usually healed within a week. After a fortnight, the hair in this area grows in length and it’s hardly visible any intervention took place. Small scabs form in the recipient site, which was previously bald. These remain visible for up to two weeks in most cases. In some cases, it can take up to eight weeks.

Own hair growth

Naturally you are impatient, but after a hair transplant the body needs some time to fully recover. About four months after the Fue treatment, the transplanted hairs begin to grow. The result is optimal after one year. The transplanted hairs are then fully grown, healthy, thick and incorporated in the surrounding hair.

 • Major benefits of a FUE hair transplant
 • No use of scalpel, staples or sutures
 • Fast recovery
 • Minimal risk of visible scars
 • Natural full head of hair as a result
 • Aftercare requires little maintenance
 • Treatment is performed under local anaesthesia
 • Long-term solution.

Hurting regardless?

Fue Perfect uses state of the art equipment according to all hygiene standards that apply by ESHRS and ISO. Our surgeons are competent, focus on your well-being and choose quality over quantity. Any surgery comes with risks. For example, a blood clotting disorder or an allergic reaction to anaesthesia can form a complication. Fue Perfect thoroughly examines everything beforehand and covers all bases as much as possible. We do think you should be aware of this, because a 100% complication free surgery cannot be given, by any clinic.

Behandeling Fue

FUE haartransplantatie FAQ

Verschillende vragen over de FUE haartransplantatie komen regelmatig terug. We hebben voor u de meest voorkomende vragen over deze behandeling opgesomd, waarbij iedere keer een kort en duidelijk antwoord op de vraag wordt gegeven.

 1. Hoe werkt de FUE haartransplantatie behandeling?

Wanneer u kiest voor de FUE haartransplantatie behandeling, worden de grafts allemaal één voor één uit het donorgebied verwijderd. Het verwijderen van deze grafts gebeurt met een speciaal hiervoor ontwikkeld boortje. Omdat de grafts op deze manier worden weggenomen, blijft er geen groot litteken achter zoals het geval is met de FUT haartransplantatie behandeling. FUE staat voor Follicle Unit Extraction. Nadat u de behandeling heeft ondergaan, zal het gebied gaan herstellen. Meestal vallen de getransplanteerde haartjes na 1 tot 3 weken uit. Vervolgens gaan ze na ongeveer 3 tot 4 maanden weer groeien en is het resultaat optimaal na ongeveer 9 tot 12 maanden.

 1. Wat zijn de grootste verschillen tussen de FUE en FUT methode?

Als u kiest voor de FUT methode, wordt er een strip met huid verwijderd uit het donorgebied. Deze methode wordt tegenwoordig om verschillende redenen steeds minder toegepast. Tegenwoordig kiest vrijwel iedereen voor de FUE haartransplantatie methode. De voornaamste reden is het uitblijven van een groot litteken, een kortere hersteltijd en minder napijn. Bovendien vinden veel mensen het idee van deze manier van haren transplanteren prettiger, omdat er geen litteken achterblijft.

 1. Is het mogelijk om de FUE haartransplantatie kosten zelf te berekenen?

Om de kosten van een FUE haartransplantatie te berekenen, moet u eerst bepalen bij welke kliniek u behandeld wilt worden. Wij behandelen altijd voor een vaste prijs, onafhankelijk van het aantal grafts of haren die getransplanteerd moeten worden. Er zijn echter ook veel klinieken waarbij u een vast bedrag betaalt per getransplanteerde graft of haar. De kosten van de behandeling kunnen dan sterk oplopen naarmate er meer grafts worden getransplanteerd. FUE Perfect staat bekend om de scherpe prijzen en uitmuntende kwaliteit.

 1. Waar kan ik het beste FUE haartransplantatie ervaringen vinden?

Het is mogelijk om op verschillende manieren FUE haartransplantatie ervaringen online te vinden. Het beste is natuurlijk als u mensen kent die bij een bepaalde kliniek zijn behandeld. Daarnaast is het ook mogelijk om dergelijke ervaringen te vinden op Fora als Haarweb of de website van de Nederlandse Haarstichting. Ook op Kliniekervaringen.nl en andere websites zijn dergelijke ervaringen veelvuldig te vinden.

 1. Waar vind ik de beste Turkse FUE haartransplantatie kliniek?

De kwaliteit van een haarkliniek kan op verschillende manieren worden beoordeeld. Het is altijd verstandig om online veel onderzoek te doen naar de kwaliteit van diverse klinieken. Bent u op zoek naar de beste haarkliniek in Turkije en wilt u niet te veel betalen voor de behandeling? Dan is FUE Perfect voor u de aangewezen kliniek om zich te laten behandelen. Op de website van Dutch Clinic is ook veel interessante informatie te vinden over de haartransplantatie behandeling. Dit geldt ook voor de website van onze samenwerkingspartner de Nederlandse Haarstichting.

 1. Hoe zit het met de FUE haartransplantatie voorzorg en nazorg van een FUE?

De voorzorg en nazorg na een haartransplantatie behandeling zijn enorm belangrijk voor het uiteindelijke resultaat. Houdt u zich daarom altijd goed aan de instructies die u meekrijgt van de kliniek waar u wordt behandeld. Voor de behandeling is het bijvoorbeeld uit den boze om alcohol te drinken. Ook wordt het vaak afgeraden om bijvoorbeeld te roken. Ook na de haartransplantatie zijn er diverse zaken waar u goed op moet letten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voldoende rust nemen en minimaal 4 weken niet sporten.

 1. Kan de FUE haartransplantatie in termijnen betaald worden?

We begrijpen dat een haartransplantatie een behoorlijke investering vergt. Wanneer u de behandeling niet direct kunt betalen, kunt u er eventueel voor kiezen om de FUE haartransplantatie in termijnen te betalen. Er bestaan hiervoor verschillende kredietverstrekkers. Meestal wordt er voor gekozen om de behandeling in 48 of 60 maandelijkse termijnen af te betalen. Let op dat geld lenen geld kost en dat een kredietverstrekker rente zal berekenen over het geleende bedrag.

 1. Bent u een geschikte kandidaat voor een FUE haartransplantatie?

Helaas komt niet iedereen in aanmerking voor de haartransplantatie behandeling. Dit kan verschillende redenen hebben. Heeft u bijvoorbeeld last van suikerziekte? Dan komt u wellicht niet voor de behandeling in aanmerking. Daarnaast is het ook mogelijk dat het donorgebied niet voldoende donorhaar bevat om het volledige kalende gebied mooi te behandelen. Het is ook belangrijk dat er geen sprake is van een haarziekte, omdat een haartransplantatie dan meestal ook niet de juiste manier is om te kunnen behandelen.

 1. Wat voor resultaat kunt van de FUE haartransplantatie verwachten?

Wat voor resultaat de haartransplantatie bij u heeft, hangt af van een aantal factoren. Om te beginnen is het belangrijk om foto’s te bekijken van mensen die u voor zijn gegaan. Op deze manier kunt u namelijk een beter beeld krijgen van het resultaat dat u mag verwachten van de behandeling. Probeer mensen te vinden die ongeveer dezelfde haarstructuur, haardikte, haarkleur en mate van haarverlies hebben. Het is ook belangrijk om goed te kijken naar het aantal benodigde grafts die moeten worden getransplanteerd. Voor alleen de inhammen is rond de 2.000 grafts soms al voldoende, terwijl het gehele gebied boven op het hoofd soms nog meer grafts nodig heeft. Iemand die licht kalend is zal doorgaans een voller resultaat krijgen dan iemand die al volledig kaal is.

 1. Kan ik beter kiezen voor een FUE haartransplantatie in België, Nederland of Turkije?

Een haartransplantatie behandeling in Nederland, België en Turkije heeft ieder zo zijn voor- en nadelen. Om een goede afweging te maken, is het verstandig om eerst online onderzoek te doen naar de haarklinieken die u overweegt. Bekijk bijvoorbeeld video’s, voor en na foto’s en ervaringen die over de desbetreffende kliniek zijn gedeeld. Daarnaast kunt u natuurlijk ook de kosten van de behandeling meewegen. Om daarna een goed beeld te krijgen, is het verstandig om bij één of meerdere haarklinieken op consult te gaan. Door de klinieken ook op locatie te vergelijken, is het mogelijk om een betere afweging te maken. Vaak wordt aangeraden om bij minimaal twee klinieken op consult te gaan, zodat u het advies en de kliniek zelf goed met elkaar kunt vergelijken.

Would you like to find out more about hair transplants? Get in touch!

Fue Perfect on Instagram

Once upon a time we transplanted some hair…

#haartransplantation #beard #beardtransplant #cheveux #greffecheveux #hair #haar #hairloss #hairtransplant #fue #man #turkey #istanbul #sacekimi #instafollow #haartransplantatie #trapiantocapelli #capelli #amsterdam #netherlands
...

www.fueperfect.com 🧔‍♂️
#baardtransplantatie #beardtransplant #baard #beard #fue
...

Just smile, you can get your hair back! 😊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Vanaf januari 2022 kunt u ook op zaterdag terecht voor een consult met een van onze deskundigen👨‍⚕️

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

www.fueperfect.com

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

signature of perfection 🖊

#fue #haar #hairtransplant #hair #sapphire #ooglid #ooglidcorrectie #clinic #ooglaseren #hoofddorp #amsterdam #haartransplantatie #fillers #esthetic #eyelid #eyelidcorrection #eyelaser #kliniek
...

Am I suitable for a hair transplant?

Do the test!
Chat met Fue Perfect